mattikene killis kõik valvurid ära ta hävitas ka lõksud ära.lõpuks mattikene läks areenale ta vaatas 1.mees tuli ta poole kohe hakkas mattikene oma draakonit välja kutsuma kui see end kloonis 50 tükkiks mattikene ja tema draakon drako ründas teda vastane kaotas 30klooni sest need olid veest tehtud mattikene rünndas veel kord ja hävitas vastase ja noogutas see oli küll kerge. siis tuli 2.mees kes kutsus välja lõvi mattikene kloonis oma draakonit 5 tükkiks ja tal hakkas chakra otsa saama vastane ründas ja ta kaotas oma lõvi ka mattikene kaotas oma 1 draakoni. mattikene lõi vastast ja see lendas vastu seina.vastane viskas jää kunaid teele ja mu draakonid jäätusid.mattikene sai ka pihta aga talle see ei mõiund mattikese silmad läksid siniseks ja keskel oli leegi märk mattikene sai haavata aga ta purskas tuld ja vastane hävines.aaah vigastasin oma parema käe.3.vastane tuli mattikene tegi shadow clone jutsut ja hakkas rünndama ta kaotas oma sõrme aga vastane hävines.aaaaaaahhh mulle tundub et ma suren ära ta sidus oma katkised kohad kinni.4.vastane tuli mattikene viskas põleva ja shurekeni samal ajal purskasid draakonid vastane kui sa ründad mind siis sa põled ära ja sama ka draakonitega vastane andis alla ja jooksis ära.5.vastane tuli ta oli kõige tugevam ta hammustas mind ja mu käele jäi vee märk mattikesele tundus et ta ei saa jätkata ja viskas vatasele mürgise shurekeni vastane tahtis vastu mürki annan sulle vastumürgi aga sa lased mu lahti mattikene andis talle veel mürgist jooki mida vastane pidas vastumürgiks ja vastane hävines ja ta jooksis -ml- juurde.