Kirjutage enda välimuse, relvade ja kõige kohta siia, ehk enda kohta täielik ülevaade.
Soovitatav on palju pilte lisada.
Mina siis:
-------------------------
Ise kasutan nüüd, kui sain Chuuniniks kahte mõõka, mis minu kunagine treener andis ja ütles, et võin kasutada, alles siis kui saan Chuuniniks:
Esimene mõõk:
See on jaapani mõõk ja sa võid ühe löögiga puu pooleks lõigata, sest see on nii terav ja hea...
Teine mõõk:
See on mul tagavaraks seljas. Sellel on tupp kah (kuhu mõõk pannakse) olemas. Tavaliselt kasutan ainult eraolukorral.
Tagavara mõõk kodus (Edaspidi ohtlikutes missioonides võtan kaasa):
Siis mul on sellised saapad:
Saapa vahel on alati nuga, sest sa kunagi ei tea, millal sul seda vaja läheb:
PS: Väga terav ja spetsiaalselt maailma parima relvameistri käest ostetud (-ML-i käest saadud raha käest. Maksis mingi 1/20-dik rahast, mis on vägagi palju)
Mul on siis missioonidel ka spetsiaalsed püksid ja pluus, et mugavam ja kergem oleks:
Ainuke vahe on see, et üks varukas on lühem ja käed on sidemetes ja siis käe otsas on spetsiaalselt konoha kindad. Ja pea on paljas
. Aga taskus on alati see sama asi olemas
Ja siis minule kingitud spetsiaalne scroll:
Selle kinkis üks teine linna kõige tähtsam inimene (nagu konohas hokage), kui ma ta elu päästsin noorena. Ta ütles "Kasuta seda siis, kui sul on kõige eluohtlikum olukord. Sa pead selle ainult avama, ja pöidla otsaga, mis on märjaks tehtud keskelt läbi tõmbama ja kolm esimest sõna ette lugema!" Mis on alati kaasas
KÕIK hetkel
!