salakutt Genin
Postituste arv : 84 Registration date : 19/10/2007
Karakter Elud: (300/300) Experimence: (150/400) Elukoht: Villa
| Pealkiri: Missioonil liiva lossis Kolm Okt 31, 2007 9:07 pm | |
| Elven oli just lõpetanud kirja lugemise. "Ma ei viitsi maskeerida" Pomises ta, kuid siiski tekkis tal mõte "Ei, ma teen seda." Nüüd oli ta lossi kõrval ja vaatas seda. Ta oli seda otsinud 2 päeva kõrbes. Elven muigas vaikselt. Ta tegi käe liigutused ja lõi maha "Summoning Jutsu" Ütles vaikselt, kui tekkis maha hundikutsikas. "Tere Felix" Pomises Elven kui koer lausus "Tere tere, mis probleemiks" Elven muigas" Ta haaras kunai ja lausus midagi. Nüüd läks osa Elveni chakrat kunai sisse. "Davai, sa pead lossi hiilima ja lööma selle ühe valvuri kõrri, et ta sureks. Too laiba nähtamatult siia." Hunt vaatas poissi "Aga milleks sul laipa on vaja?" Elven muigas "Maskeerimiseks" hunt naeris "Ahaaa, okei siis. Jäta see minu hooleks." Kui hunt juba tegi enda kätega liigutusi "Hmm, sul on kah chakrat?" Hunt naeris "Ära ole tobe. Mu issi õpetab mulle kõike" Ta lõpetas küünte ja kätega liigutused ja pomises ennem veel "Huntidel on omad spetsiaalsed küünte liigutused" Ta lõi käpa maha ja lausus "Summoning Jutsu" kui tekkis maha üks ilus kotkas "Näh Felix, mul just oli lõuna pooleli." Elven vaatas säravate silmadega kotkast "Sukeeeee" Lausus ta ikka särades "Näh, ei ole siin midagi lahedat" Ütles hunt natuke punastades. "Davai, lennuta mind lossi" Kotkas pilgutas silma "Võid selle minuhoolde usaldada" Elven säras, kui hunt minema lendas. Elven ajas end nüüd pikali ja haaras õuna ja hakkas seda sööma, kuni tulid hunt koos kotkaga tagasi lennates. Nad viskasid noa maha ja laususid "Ei viitsinud vedada" Elven vaatas vihaselt hunti "Kuidas ma siis sisse saan?" Ta vaatas veel vihasemalt hunti." Hunt naeratas "Kopeeri mind!" Ta tegi kerge liigutuse ja lausus "Transform" Kui ta muutus ideaalseks maha võetud meheks." Elven säras "Ideaalne plaan, kuid mis sai laibast?" Hunt tõstis pilgu ülesse "Maha matsime" Elven oli järgmisena rusikaga hundi lõua all "Mis siis kui nad masinatega avastavad, nad teevad niiguinii kontrolli!" Hunt hakkas naerma "Nali nali. Põletasime tuhaks. Lossis oli üks ruum." Elven muigas. Ta pani käed kokku ja lausus "Transform" Kui ta oligi see sama mees, kes oli maha löödud ja ära põletatud "Njah, vaene mees, kui põletati" Ta hakkas lossi poole, hunt lonkas järgi. eemal käis pauk, kui kotkas kadus ära. Nüüd jõudsid nad luurates müüri alla äärde. kus ei olnudki eriti valvureid valvamas. "Kindel, et see oli see koht?" Küsis Madis hundilt. Hunt noogutas. "Teeme kindlaks?" Küsis hunt. Elven noogutas. Koer hakkas ulguma "Auu..." Kuid nüüd pistis Elven enda käe hundi suule. "Are you nuts?" hunt noogutas, kui eemalt tuli ulgumine "Summonisin oma venna ja lasin tal sinna jääda kontrolliks." Elven raputas pead, kogus chakra jalgadesse ja hakkas mööda müüri ülesse kõndima vaikselt "Elven, ma ei oska seda jutsud ju. Sa tead seda" Elven raputas pead, haaras hundi käppadest ja tõmbas ta kogu jõuka ülesse ja viskas nüüd, nii et ta lendas täpselt müür serva. "Valvureid hetkel ei ole..." Pomises hunt, kui eemal uluti. "Nüüd tuleb" Elven jooksis ruttu ülesse ja hüppas teiselt poolt müüri alla tirides hundi kaasa. Nüüd lendas Elven suure potsatusega vastu liiga tagumiku peale "AU" Ütles Elven ürpis kõvasti, kui kuulis, et see sama tulev valvur tuli ääre poole kontrollima. Elven ronis ruttu suure kasti sisse. Hunt tuli kaasa "Vait nagu sukk" Ütles Elven hundile. Hunt noogutas ja nad olid surmvaikselt. Peagi oli kosta, kuidas valvur kõndis Edasi. Elvan ajas end korvi seest välja ja hakaks köhima selle kalalõhna järele, mis seal oli. Nad olid kalakasti sees olnud. Nad jooksid ruttu suurde lossi sisse. "Nii, kus kohas võiks see kuldne kunai olla?" Küsis ta hundilt. Hunt raputas pead ja lausus "No idea" Elven muigas. Ta kõndis edasi, kuni kuulis eemalt. "See kunai oli kogutavalt ilus ja nii terav. Räägitakse, et kui sa sellega võitled oled sa maailma parim" Nad pöörasid ära ja Elven vaatas ust, kust nad tulnud olid. Nüüd kõndis Elven ukse juurde kust nad just tulid ja avas selle. Üks mees kohe küsis "Nimi ja dokumendid. Elven ütles George, kuid dokumendid jätsin ju sinu kätte ja ütlesin, et hiljem tulen!" Mees, oli üpris vana ja hakkas taskuid otsima "Ähh, ma ei leia midagi." Elven vaatas vanat meest ja lausus "Jälle sa kaotasid ära. Lasi läbi ja pärast otsid edasi." Vanamees noogutas ja hakaks otsima. Elven lõi nüüd käega vastu vanamehe peale, kes uimaselt kokku kukkus. Elven pani ukse lukku "Mind Deleter Jutsu" Lausus Elven ja keskendus, kui palju Chakrat läks vanamehe peasse. "5 eelmist sekundid peaks olema kustutatud ja natuke muudetud!" Lausus Elven ja kõndis kuldse kunai juurde. Ta uuris seda, milel peal see oli. "Nagu arvasingi. Kui raskus läheb tasakaalust ära, annab see alarmi" Elven võttis enda kunai ja avas ühe all oleva väikse luugi, mille Elven imevaevu leidis ülesse. Seal oli üks tavel, kus oli selgelt teatud palju kg-mme. Elven muigas. "Ta pani käed kokku ja lausus "Shadow Clone jutsu" Kui kõrvale tekkis samasugune kloon. Ta muutus nüüd täpselt samasuguseks kuldseks teravaks kunaiks. "Ta peaks olema veel tund aega ilus kuldne kunai." Ta võttis ja pani selle vana kuldse kohale ja nüüd kõrvale. "Elven pani käed kokku ja keskendus. Nüüd tekkis suur käsi chakrast, mis lendas praagi kuldse kunai ja originaalse kunai ümber. "Change" LAusus elven, kui originaal kundle kunai hakkas tõusma ja praagi sisse hakkas chakrat palju minema. Selleks, et kg-mme tõsta ja alarm tööle ei hakkaks. Peagi, oli originaal üleval ja mitte originaal originaali asemel. Elven haaras originaali ja pani enda turvatasku. Elven pühkis higi "Kuule, see oli kaval panna enda chakra raskuseks ja sama palju raskust lisada, kui oli ära võetud. Poiss noogutas ja kõndis vanamehe juurde ja hakkas vastu põski kergelt lööma. Vanamees ajas end püsti "Mida, ma jäin magama?" Elven noogutas "Anna dokumendid homme, mul kiire." ja kadunud ta oligi uksest väljunud. Ta ronis otse kindluse müürile, kus valvureid ei olnud ja hüppas sealt alla. Nüüd jooksis ta suure kiirusega eemale ühe künka taha. Ta lõi hundiga käpad kokku. "Tehtud!" Ta naeratas hundile ja käis pauk. Hund kadus ära tossu sisse. Nüüd käis teine poiss ja Elven originaal ise tuli nähtavale, sest ta ei kasutanud enam transformi. Nüüd jooksis ta kummardades küngaste tagant kuni selliseni maani, et teda ei nähtud ja sealt otse Konoha, suur naeratus näol! ---------------------------- Teema lukku siis ! | |
|