Naruto Elu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Naruto Elu

See on Naruto elu.

PealehtPortalOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

Külaliste maja.

Go down 
3 posters
AutorTeade
-ML-
Hokage
-ML-

Postituste arv : 144
Registration date : 11/10/2007

Karakter
Elud:
Külaliste maja. Left_bar_bleue1000/10000Külaliste maja. Empty_bar_bleue  (1000/10000)
Experimence:
Külaliste maja. Left_bar_bleue10000/10000Külaliste maja. Empty_bar_bleue  (10000/10000)
Elukoht: Hokage Maja

Külaliste maja. Empty
PostitaminePealkiri: Külaliste maja.   Külaliste maja. Icon_minitimeEsm Okt 15, 2007 8:02 pm

Siia saavad kõik kirjutada. Isegi need inimesed, kellel pole kasutajat.

Reeglid

1. Ei ropendamist
2. Ei reklaamimist
3. Ei anta ebasobivaid lehekülgi.
Tagasi üles Go down
https://narutoworld.canadian-forum.com
Gerda.
Külaline
Anonymous

Külaliste maja. Empty
PostitaminePealkiri: Re: Külaliste maja.   Külaliste maja. Icon_minitimeNelj Okt 18, 2007 4:48 pm

Niih. Mul on põhimõtteliselt konto juba olemas, aga seda lollakat e-maili pole mulle veel kohale tulnud ja seetõttu ei ole mu konto veel ka aktiivne. Ma mõtlesin, et postitan selle postituse kiiresti ära, enne kui mul meelest ära läheb, mida ma üldse öelda tahtsin.

Kõigepealt tahaksin avaldada austust inimestele, kes selle foorumi on teinud. Kuna Naruto ei ole Eestis nii levinud, kui ma sooviksin, olin ma üsnagi üllatunud, kui ma selle foorumi avastasin.

Siis teiseks. Et muuta foorumis ringi liikumist kergemaks võiks teha rohkem alafoorumeid. Näiteks Chat, Omalooming, Anime, Manga jne. Anime ja Manga võiks teha ka teiste kohta, mitte ainult Naruto. Et oleks üksainus teema nende kohta ja seal oleks arutlus nii Naruto kui ka teiste animete/mangate kohta. Sest kui kõik läheks kas Ehitusplatsi või Külalistemaja alla, siis oleks üsna raske soovitud teemat üles leida.

Kolmandaks, võiks liigutada "Õpetajate" (Senseid) kategooria ülespoole. "Muu" kategooriast ette. Nii oleks kategooriatel loogilisem järjekord. Kõigepealt Narutot puudutavad teemad ja siis muud asjad, mis ei pruugi üldse Narutosse puutuda.

Ja viimaks. Ma olen ka ise olnud nii mõnegi foorumi administraator ja veel rohkemate moderaator ja tean, et hästi korraldatud foorumi tegemine ei ole nii kerge, kui võiks arvata.

Edu!
Tagasi üles Go down
Gerda
Jounin
Gerda

Postituste arv : 28
Registration date : 18/10/2007

Karakter
Elud:
Külaliste maja. Left_bar_bleue300/300Külaliste maja. Empty_bar_bleue  (300/300)
Experimence:
Külaliste maja. Left_bar_bleue0/300Külaliste maja. Empty_bar_bleue  (0/300)
Elukoht: suur korter

Külaliste maja. Empty
PostitaminePealkiri: Re: Külaliste maja.   Külaliste maja. Icon_minitimeNelj Okt 18, 2007 4:56 pm

Well, ma sain oma konto aktiivseks. xD
Sry for double-posting.
Tagasi üles Go down
-ML-
Hokage
-ML-

Postituste arv : 144
Registration date : 11/10/2007

Karakter
Elud:
Külaliste maja. Left_bar_bleue1000/10000Külaliste maja. Empty_bar_bleue  (1000/10000)
Experimence:
Külaliste maja. Left_bar_bleue10000/10000Külaliste maja. Empty_bar_bleue  (10000/10000)
Elukoht: Hokage Maja

Külaliste maja. Empty
PostitaminePealkiri: Re: Külaliste maja.   Külaliste maja. Icon_minitimeNelj Okt 18, 2007 6:08 pm

Ma lugesin kõik läbi ja ma hakkan seda OzoraUchihaga rääkima kohe kui ma ta msnis kätte saan.
Tagasi üles Go down
https://narutoworld.canadian-forum.com
sh!kamarunara
Genin
sh!kamarunara

Postituste arv : 40
Registration date : 22/10/2007

Karakter
Elud:
Külaliste maja. Left_bar_bleue200/200Külaliste maja. Empty_bar_bleue  (200/200)
Experimence:
Külaliste maja. Left_bar_bleue0/0Külaliste maja. Empty_bar_bleue  (0/0)
Elukoht:

Külaliste maja. Empty
PostitaminePealkiri: Re: Külaliste maja.   Külaliste maja. Icon_minitimeNelj Okt 25, 2007 11:31 am

ou ma leitsin selle lehekylje........ kuidagi vist videosid vaadates siis ma vaatasin mis siin toimub ja mulle hakkas se koht meeldima ja tegin kasutaja ja nii ma siin siis olengi
Tagasi üles Go down
Sponsored content

Külaliste maja. Empty
PostitaminePealkiri: Re: Külaliste maja.   Külaliste maja. Icon_minitime

Tagasi üles Go down

Külaliste maja.
Tagasi üles 
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1