Niih. Mul on põhimõtteliselt konto juba olemas, aga seda lollakat e-maili pole mulle veel kohale tulnud ja seetõttu ei ole mu konto veel ka aktiivne. Ma mõtlesin, et postitan selle postituse kiiresti ära, enne kui mul meelest ära läheb, mida ma üldse öelda tahtsin.
Kõigepealt tahaksin avaldada austust inimestele, kes selle foorumi on teinud. Kuna Naruto ei ole Eestis nii levinud, kui ma sooviksin, olin ma üsnagi üllatunud, kui ma selle foorumi avastasin.
Siis teiseks. Et muuta foorumis ringi liikumist kergemaks võiks teha rohkem alafoorumeid. Näiteks Chat, Omalooming, Anime, Manga jne. Anime ja Manga võiks teha ka teiste kohta, mitte ainult Naruto. Et oleks üksainus teema nende kohta ja seal oleks arutlus nii Naruto kui ka teiste animete/mangate kohta. Sest kui kõik läheks kas Ehitusplatsi või Külalistemaja alla, siis oleks üsna raske soovitud teemat üles leida.
Kolmandaks, võiks liigutada "Õpetajate" (Senseid) kategooria ülespoole. "Muu" kategooriast ette. Nii oleks kategooriatel loogilisem järjekord. Kõigepealt Narutot puudutavad teemad ja siis muud asjad, mis ei pruugi üldse Narutosse puutuda.
Ja viimaks. Ma olen ka ise olnud nii mõnegi foorumi administraator ja veel rohkemate moderaator ja tean, et hästi korraldatud foorumi tegemine ei ole nii kerge, kui võiks arvata.
Edu!